2011. augusztus 25., csütörtök

Dj Rush-e - The Dance of Eternity vol 19 XXX. Anniversary edition vol-1


Na sziasztok.

Eljött hát az augusztus vége, ezzel meg a születésnapom is. Nem is akárhanyadik, most lépek be a 30asok táborába.....igen tripla x-es leszek, mint a pornófilmek,meg a Szállító :) Nem kell ez miatt sajnálni, hisz épp a mostani életem a legfelszabadultabb, és a legboldogabb, szóval kívánni sem kívánhatnék jobbat.
Vagyis ha jobban belegondolok, lehetne jobb is, ha itthon is bevezetnék a többnejűséget! :) Vagy jobb lenne vagy nem, azért ha belegondolok a sok feleséggel sok anyós is jár, uhh! :D
Erről jut eszembe, tudjátok mi a különbség a hagymaszeletelés, és az anyósszeletelés között? Hát hogy a hagymaszeletelés közben sírok.......... =)
Na de jól eltértem a tárgytól.......szóval holnap megünnepeljük e szép kerek születésnapom, zenével, kis sütögetéssel, piával ahogy azt kell. :)
Ennek örömére csináltam ezt a 19-es mixet, de most 2 részes lesz, ez az első lazább hangvételű csajos darabokat tartalmaz, majd a következő lesz a pasiknak szánt ütős darab. Szóval nemsokára az is publikus lesz, de arról úgyis tudomást szereztek.

Méret: 77,4 MB
Hossz: 55:59 perc
A nagyításért kattints a képre.


A szajréhoz az alábbi linkeken keresztül juthatsz:
http://hulkshare.com/mj5qsudkz71t

http://www.4shared.com/audio/vKjGc3PL/Dj_Rush-e_-_The_Dance_of_Etern.html

Nincsenek megjegyzések: