2013. augusztus 23., péntek

Coronita Cafe Kiskunmajsa


Sziasztok

A félreértések elkerülése végett, na és persze a pletykák tisztázása céljából írom ezt a blogbejegyzést.
Igen, jól hallhattad, hogy a Boss Club az enyém lett.
Nagy felújításba kezdtem, gatyába rázom az épületet, és megvalósíthatom a terveimet, köztük az első, hogy a Boss Club mint olyan nem létezik többé................................     Coronita Cafe az új neve ;)



Igen sok időt elvesz ez tőlem, épp ezért sem vagyok sehol sem hallható, nem csinálok bulikat, nem készítek mixet sem. 100 %-ban erre fókuszálok,és azon vagyok, hogy minél hamarabb birtokba vehessétek az "új" helyet.............
Kívül belül megtörténik a ráncfelvarrás, de teljesen csak tavasszal készülök el. Ez adódik abból is, hogy a lehető legtöbb mindent a saját kezemmel csinálok, kivéve mikor a máséval ;)
NAGYON SOK önkéntes jelentkező van a munkákra, jönnének segíteni, mert nekik is kell egy igazán jó hely, és tesznek is érte...........ezúton is köszönöm nekik!
Tehát nem lazsálunk, dolgozunk ezerrel, sem az idő, sem a pénz nem számít, egy a lényeg, hogy egy igazán jó hely legyen a végeredmény, ahová jó érzéssel térhetsz be  ;)
A saját igényes hangtechnikám áll hadrendbe, amit szeretnék fejleszteni is, és még most megemlítem, hogy nem a hangerő lesz a lényeg, hanem a hangminőség, szerintem ez fontos.
Így saját klubban játszhatom nektek a kedvenc dalaitokat, s rajtam kívül pedig tehetséges majsai, és környékbeli kollégákkal közreműködve fogjuk bezenésíteni az éjszakákat.
Tehát ha szereted a zenéimet, esetleg buliztál is már valamelyik rendezvényemen, akkor lesz egy hely, ahol állandóan megtalálsz..................
Az italválasztékról csak annyit,hogy azt sem fogom elaprózni.
Szeretnék ebből is a lehető legtöbbet kihozni, és olyan italokat tartani, ami a legtöbb sörözőben nem található meg, gondolok itt a minőségi whiskeykre, és a társaira, melyek különböző akciók
 keretein belül elérhető árakon teheted magadévá.
Szóval ez a terv, amely megvalósítás rögös útján halad.................
Amint elkészülök a hellyel, tudatom mindenkivel, és csapunk 1 hatalmas bulit a Coronita Cafe-ban ;)
Facebookon jelölj ismerősnek, hogy mindig képben legyél ===> Facebook
vagy nyomj a tetszikre itt :)

Nincsenek megjegyzések: