2010. július 11., vasárnap

Laza szombat esténk...... :)

Halihó. Na mivan mi? :)

Egész nyugisan kezdődött a szombatunk, már ha a melómat nyugisnak lehet nevezni,ugyanis reggel 6-tól este 5-ig dolgoztam, este meg mentünk foci vb meccset nézni egy helyi vendéglátó egységbe :)
Urugvay játszott Németország ellen. Én Urugvaynak szurkoltam most, a kettő közül ez tünt jobbnak, de sajnos a németek nyertek. Nem nagy gond, így is CSAK 3.-ok lettek.
Viszont ma lesz a fő meccs az világbajnoki címért, Hollandia a Spanyolokkal nyomatnak egy izgi mérkőzést. NA itt már Hollandiának szurkolok, remélem ők nyernek :)
Na a focimeccs után, meg persze pár felszívott Heineken után kiagyaltuk, hogy menjünk ki ide a Szigetre a discoba. Nem is bántuk meg. :) Nem voltak sokan, de mi csináltunk magunknak "fesztivált", és buliztunk egy mocskos nagyot :)
Nem volt semmi, az egyszer biztos :) NA és mindenre emléxem :)
Disco után felittuk a maradék piát Zsoltinál, ahol megint támadt egy penge ötlet:gyerünk gyrost enni a félegyházi vásárba. Na az köszi,másnaposan egy könnyü kis reggeli.......
Át is mentünk, Robinál betoltunk 1-1 adag gyrost az arcba, azt indultunk is haza. Mondjuk megremegtünk az egyik árúsító helyen, ahol hegyekben állt a női bugyi :):):)
Visszafelé meg találkoztunk Rudival a szalmacsősszel,aki elég perverz egy csávó, na de az alábbi 2 képen jól látszik:):)
Remélem lesz még részünk hasonló agyment bulikban :) Köszi skacok, nagy arcok vagytok :)



Nincsenek megjegyzések: