2011. május 3., kedd

Dj Rush-e - The Dance of Eternity vol 16 :)


Na sziasztok
Újra eljött az ideje a következő Rush-e mixnek, immáron a 16-osnak :)
A lendületből nem veszek visszább, míg szeretitek, hallgatjátok, és nem utolsó sorban terjesztitek egymás közt. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok tőletek, amit ezúton is köszönök nektek, nagyon jól esik, s ez is a folytatásra ösztönöz....... :)


Nos hát hadd szóljak pár szót erről a mixről..........
Hát nem egyszerűen készült el ez a zenei anyag. Salzburg mellett egy parkolóban álltam, s elkezdtem válogatni a zenéket,(nem épp halkan =) mire idejött 2 magyar, majd 2 belorusz kolléga is. A magyarok sört hoztak, a beloruszok meg 2 nagy üveg valami iszonyat finom vodkát. Én már megittam pár sört, szóval nálam már jó volt a hangulat, de ezek a srácok még ráerősítettek egy kicsit :) Volt a kocsim mellett egy pad, kipakoltam a zenecuccot meg a laptopot, s ott nyomattam nekik a zenéket. Rögzítettem is, és ebből lett a 16-os mix :)
Utána, mikor mentek el, pendrive-on át kellett vinnem nekik, hogy felmásolják a gépükre :)
Szóval lettek új rajongóim :)

Na essen pár szó a zeneszámokról is.
Az első 5 szám az csajos lett, nem véletlenül! A kis barátnőimnek nagyon bejönnek ezek a dalok, az ő kedvükért kerültek bele a mixbe, no meg mert nekem is tetszenek! Különösen a Believe In Me Lenny Kravitztől, mert akárhányszor meghallom kiráz a hideg, de a jó értelemben :)
A középmezőnyről nem kell sokat mondanom, szerintem Faithless Isteni, Funkerman pedig ebben a verzióban igen hallgatható darab, de csak ebben szerintem.
A Fragma megunhatatlan, és nem utolsó sorban sok emléket felszinre hozó száma után keményítettem picit, hogy kedvezzek a cimboráknak is. Sterbinszky klasszikusa vezeti fel a keményebb szekciót, melyre Carl Cox és Egbert erősít rá nem gyengén, majd Jerome Isma Ae számával levezettem a végét!
Tudom lehetne még folytatni, de mindennek eljön a maga ideje, vagy ahogy manapság szavam járásává vált:
ami késik nem múlik....... :)
Szép napot és nagy hangerőt nektek!! :)


Méret: 90,3MB
Hossz: 65,46perc
Nagyításért katt a képre :)


A szajrét innen töltheted le:
http://www.4shared.com/audio/79uNVYjJ/Dj_Rush-e_-_The_Dance_of_Etern.html

Nincsenek megjegyzések: