2011. december 3., szombat

Dj Rush-e - The dance of eternity vol 21

Sziasztok barátaim

Eljött a következő, azaz már a 21-es mix ideje =)
Nem is nagyon kellene róla túl sokat írnom, mert aki ránéz a traklistára, rögtön levághatja, hogy nem olyan rossz a felhozatal.
Az első két zeneszám inkább ibizai hangvételű, de úgy kezdetnek pont jónak találtam. Rám nagy hatással vannak. A harmadik számot Leona Lewis prezentálja, akinek nagyon imádom a hangját, mindig feláll a szőr a hátamon ha meghallom, persze a jó értelemben =)
Őt követi Avicii, majd Sultan & Ned Shepard a kellemes kis dalukkal.
A hatodik a sorban a Good Feeling című Flo Rida szám, melyet egészen egzotikus verzióban játszom nektek, nem az uncsi alap verzióban, nekem ez jött be belőle.
Még a kilences számról ejtenék pár szót, ami nálam kiverte a biztosítékot. Én még azon szerencsések között vagyok, akik még emlékeznek a Queen együttesre, és az azóta elhunyt énekesére. Mivel emlékeztem az eredetijére ennek a számnak, így mikor megláttam, hogy ezt dolgozták fel,mondom meg kell hogy hallgassam, hátha valami elvetemült remixet készítettek belőle……. Na de leesett az állam, mert egy igen jól táncolható, bulis verzió lett belőle. Azóta állandóan fullon megy a Bose hifi a kocsimban, ha ez a szám szól. =)
A többit nem emelném ki, elég annyit tudni róluk, hogy azok sem a megszokott, bárhol hallható verziók, hanem mind átalakított ütős remixek. Na de ezt már megszokhattátok tőlem, hogy nem a csapból is folyó verziókat hozom el nektek a mixeimben. =)
Pont ezért is tartott soká megérkeznie ennek a darabnak, mert 2 számra is sokat vártam, hogy ezeket a verziókat beszerezhessem a Beatportról…… Na de a türelem meghozta a gyümölcsét, és lásd megszületett a majd 2 éve tartó sorozat soron következő része.
Hát nincs más hátra, mint hogy letöltsd, és élvezd………………… =)
Jó szórakozást kívánok hozzá, és remélem ez is tetszeni fog nektek, pont minthttp://www.blogger.com/img/blank.gif az előző 20! =)

Kattints a képre a nagyításért.


A 21-es mixem az alábbi két linken érheted el:
http://www.4shared.com/audio/F0kB7cdG/Dj_Rush-http://www.blogger.com/img/blank.gife_-_The_dance_of_etern.htmlhttp://www.blogger.com/img/blank.gif

http://hulkshare.com/zps9fy3gv3hd

Az előző két mixet az alábbiakon tudod a magadévá tennni:
20-as Rush-e mix-4Shared
19-es Rush-e mix-4Shared
19-es Rush-e mix-Hulkshare

Nincsenek megjegyzések: